Kuidas eristada head ja halba turundusagentuuri?

Õige turundusagentuuri valimine on eduka ettevõtte edu võti. Loe meie blogipostitust ja saa teada, kuidas eristada head agentuuri halvast

Sisukord

Kas kaalute turundusagentuuri palgata, kuid kardate valesse valikusse sattumist? See on mõistlik mure, arvestades raha, mida inimesed aastate jooksul valedele agentuuridele on kulutanud. Selles artiklis loetleme mõned küsimused, mis aitavad teil eristada head ja halba agentuuri ning tagada õige otsuse tegemise.

Kui keerulised on lepingud?

Üks esimesi asju, mida kaaluda, on agentuuri lepingute keerukus. Kui need on täis juriidilist žargooni, võib see klientidele ülekoormavaks muutuda ja põhjustada stressi. Lihtne ja arusaadav leping on oluline, ahelad aga mitte. Veenduge, et mõistate kõike enne allkirjastamist.

Kas pakkumised on keerulised ja võtavad palju aega?

Järgmine asi, mida kaaluda, on agentuuri pakkumised. Kuigi pakkumiste põhjalikkus on normaalne, ei pruugi keeruline ja suure survega esitlus olla vajalik. Kui kogete agentuuri, kes on müügimeistriks saanud, küsige endalt, kas saate seda endale lubada. Ärge laske ennast ahvatleda uhke kontori ja luksuslike pakkumistega.

Kui palju inimesi on müügikõnede ajal?

Pärast pakkumist kaaluge, kas tunnete müügikõne ajal survet. Teie olete klient ja maksate, nii et te ei tohiks tunda end nagu teile müüakse ajakava Alabamas. Otsite partnerit, mitte eset.

Kas nad garanteerivad tulemusi?

Agentuuril on lihtne anda hinnanguid, kuid tulemuste tagamine on midagi muud. Enamikel juhtudel, kui agentuur garanteerib teatud taseme kasumlikkust ja edu, on tõenäoliselt mõni konks. Olge ettevaatlik igasuguste agentuuride suhtes, kes teevad suuri lubadusi, millel pole andmeid toetavaid tõendeid.

Milline on nende hinnakujundusmudel?

Veenduge, et mõistate agentuuri hinnakujundusmudelit. Kas nad teenivad tasust või teenivad varjatud raha? Olge teadlikud võimalikest hilisematest lisakuludest või tasudest.

Kas nad säilitavad omandiõiguse ja juurdepääsu kõigile kontodele, strateegiatele, kampaaniatele ja materjalidele, mida nad sinu jaoks on loonud?

Veendu, et säilitad omandiõiguse ja kontrolli kõikide kontode, kampaaniate, tulemuste ja materjalide üle. Usalda oma agentuuri, et nad teevad vajaliku, kuid taga, et sul on kontroll oma kampaania ja andmete üle. Sa maksid selle eest, seega peaksid seda omama.

Kokkuvõttes võib õige turundusagentuuri palkamine teha suure erinevuse sinu äri edukusele. Kasuta neid küsimusi, et aidata tuvastada head ja halvad agentuurid ning teha õige valik oma ettevõtte jaoks. Ära unusta, et aus leping, mitte-survestav müügikõne ja spetsialisti teadmised on eduka koostöö jaoks hädavajalikud.

Oled sa väikeettevõtja suurte unistustega? Meie väike, kuid võimas turundusagentuur omab startup-mõtteviisi ja ekspertiisi, et aidata sul saavutada oma eesmärke. Tehkem koostööd ja viigem sinu ettevõte järgmisele tasemele!

Oled valmis vestlema turunduseksperdiga? Võta meiega ühendust või helista numbril +372 5559 9546, et saada personaalne hinnapakkumine.

JINN.ee
JINN.ee
Täisteenust Pakkuv Digitaalturunduse Agentuur

Digiturunduse teenused: SEO, Kohalik SEO, Kodulehed, Veebipoed, Digitaalturundus, WooCommerce. Me teame täpselt, kuidas aidata väikeettevõtteid, sest me ise oleme üks neist.